Reparation af campingvogn

Har du en campingvogn der har fået en skade, store som små? Så tilbyder vi alle former for reparationer samt lakering, på din skadet campingvogn eller autocamper. 

Hos Dent Fix er vi specialister i at reparere såvel store som små skader, hvilket er alt fra maskineriet til små buler.

Med mange års erfaring, har vi opbygget en ekspertise i at få skadet campingvogne, til at se ud som nye. 

Ligegyldigt om det er reparation af vindue i campingvogn eller reparation af fugt i campingvognen, så løser vi opgaven for dig.

Vi sørger for at udbedre alle skader på stedet, så du igen kan nyde godt af at campere, hvor du har lyst, med din familie og dine venner.

Kontakt os

Lad vores kompetente team klare din reparation af campingvogn

Hos Dent Fix er vi et professionelt skadecenter, som består af nogle dygtige og kompetente fagfolk, der altid er klar til at udføre reparation af campingvogn. 

Uanset alder, model, stand og forfatning kan vi altid komme med en god løsning, som gør dig godt kørende igen.

Bruger du din campingvogn ofte, kan der være god fornuft i ofte at få tjekket den efter– især hvis det er en aldrende en af slagsen. 

Søger du en kompetent tekniker til reparation af campingvogn, er den i rigtig gode hænder hos os.

Dit kvalitetsbevidste team med speciale i skadet campingvogne

Sætter du pris på en specialiseret fagmand, der har masser af erfaring med reparation af campingvogn, er du kommet til det helt rette sted. 

Vi er et yderst kvalitetsbevidst værksted, som har oparbejdet og tilegnet os en masse specialviden om campingvogne, hvorfor vi kan tilbyde dig en kyndig og professionel behandling.

Kontakt for reparation af campingvogn

Vi er hurtige til at lokalisere skader og effektive til at udbedre dem. Vi har naturligvis alt det nyeste i udstyr, da vi følger med i teknologiens udvikling. 

Derfor kan vi selvfølgelig skifte dele på din campingvogn, hvis dette kræves i forbindelse med reparation af campingvogn.

Skal vi se på din campingvogn før den nye sæson? Vi giver et godt tilbud på reparation af campingvogn.

Ring og få en aftale på telefon 28 95 20 12, eller send en mail til e-mail info@dentfix.dk, så står vi klar til en uforpligtende samtale om din skadet campingvogn.